Obres

Conclou a Benitatxell el pla d'asfaltat amb més de 43.000 metres quadrats de vials

A la majoria de les zones no s'havia actuat des de la construcció de la urbanització, fa més de 30 anys
Un dels vials asfaltats / Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell

La setmana passada van concloure a Benitatxell els treballs de reasfaltat que han reparat alguns dels vials de les urbanitzacions Cimera del Sol, Vista Muntanya III, Poble Alcassar fase 2, Golden Valley i el camí Barranc Roig-La Torra. L'alcalde, Miguel Ángel García, i el regidor de Planificació Urbana, Jorge Pascual, van signar la recepció de la obra, executada per la companyia Pavasal.

Amb una inversió total de 530.000 euros a càrrec del pressupost municipal, s'ha actuat en més de 43.000 metres quadrats de vials. Els treballs han inclòs no només l'adequació i la reparació del ferm, sinó també la senyalització horitzontal i vertical i el repintat d'algunes zones per millorar la seguretat viària en àrees de molt trànsit de cotxes i camions.

La major part de l‟actuació s‟ha centrat en els vials de Cimera del Sol, amb un 90% del total del pla. Principalment, les zones d'actuació han estat Begònies, Alzines, Baladres, Camèlies, Dàlies, Gira-sols i alguns trams de carreteres principals. A la majoria d'aquests vials no s'havia actuat des de la construcció de la urbanització fa més de 30 anys.

També s'ha intervingut en altres àrees amb la instal·lació de barreres de protecció a la pujada des de la zona Camèlies cap a Poble Panorama i en un punt del camí del Barranc Roig. A més, l'empresa adjudicatària ha assumit com a millora l'asfaltat de 13.500 metres quadrats extra, valorats en 131.815 euros.

"Amb aquesta intervenció s'ha solucionat gran part d'un problema heretat durant moltes legislatures", ha afirmat l'alcalde, que ha destacat que, fins ara, la major part de les queixes que rebia l'Ajuntament, després de les deficiències a l'enllumenat públic (40%), eren per l'asfaltat (13%). "Ara, després d´aquesta actuació i també amb les millores en matèria d´il·luminació, s´està notant molt el canvi en la tipologia de queixes, així com escurçant de forma considerable el temps d´actuació".

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *