Societat

El Bus Labora serà a Teulada Moraira l'11, 13 i 14 de juny

L'oficina itinerant atendrà en horari de 10 a 18 hores, i facilitarà a la població informació sobre els tràmits relacionats amb l'ocupació
Autobús de Labora / Ajuntament de Teulada

El punt mòbil de LABORA s'estacionarà el dia 11 de juny al carrer Dr. Pitarch de Teulada i els dies 13 i 14 a l'aparcament de les Sorts de Moraira. Aquesta oficina itinerant atendrà en horari de 10 a 18 hores, facilitant a la població informació sobre els tràmits relacionats amb el ocupació i la inserció laboral.

Entre els temes destacats hi ha inscriure's a Labora, renovar el DARDE, cercar formació, demanar orientació laboral, inscriure's en cursos, actualitzar el currículum, consultar ofertes de feina o rebre orientació sobre prestacions per desocupació.

S'oferirà una atenció personalitzada tant a nivell informatiu com d'orientació sobre els serveis que presta Labora per tal de millorar l'ocupabilitat de les persones interessades de Teulada Moraira.

La regidora dOcupació, Foment, Creama, Comerç i Pime, Rosana Caselles, ha assenyalat que aquesta és "una oportunitat beneficiosa per a la població a la recerca de feina i una fórmula per acostar el servei a les persones amb dificultats per desplaçar-se a l'oficina".

Cal assenyalar la importància d'utilitzar els recursos d'intermediació laboral del LABORA i Creama Teulada Moraira, ja que en estar inscrit com a demandant d'ocupació i tenir actualitzat el perfil a les ofertes es pot optar a llocs de treball que pertanyen a plans d'ocupació subvencionats com Empuju o Explus, dues convocatòries que Teulada Moraira tornarà a llançar aquest any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *