Esports

L´infantil d´Ondara es proclama campió autonòmic de Raspall JECV

L'Escola Municipal es va aconseguir classificar per a la final A a l'equip infantil, en guanyar la fase provincial i ser el campió provincial
L´equip infantil de l´Escola Municipal de Pilota d´Ondara / Ajuntament d'Ondara

La Escola Municipal de Pilota d'Ondara , coordinada per Juanma Garrido i entrenada per Arnau Oliver i Raúl Blasco, va participar aquest passat diumenge 5 de juny a les finals autonòmiques de Raspall dels XL Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, organitzades per la Federació de Pilota Valenciana i celebrades al Trinquet de Benigànim (València).

L'Escola Municipal s'havia aconseguit classificar per a la final A a l'equip infantil, en guanyar la fase provincial i ser el campió provincial d'Alacant. A Benigànim, l´equip infantil d´Ondara, integrat per Arnau Mas, José Miguel Sastre, Dani Serra i Uxue Arbona, va aconseguir guanyar la final per l´or autonòmic contra l´equip d´Alcàntera-Càrcer. En una final molt ajustada, finalment l'equip d'Ondara es va aixecar com a campió autonòmic de la seva categoria en la modalitat raspall, guanyant 25-15 l'equip que havia estat el campió provincial de València.

L'Escola Municipal de Pilota d'Ondara havia aconseguit també classificar tres equips per a la final B, pel tercer lloc autonòmic, en haver estat subcampions provincials. Els equips aleví i cadet d'Ondara van quedar en un meritori 4t lloc autonòmic. L'aleví, amb Joan Garrido, Paco Salort i Alma Contrí, va jugar la final pel bronze contra La Llosa de Ranes. L'equip cadet, amb Àlex Serra, Andreu Mullor i Mateu Guitart, va jugar contra Alcàntera-Càrcer també bronze. El benjamí A, integrat per Marc Domènech, Unai Forqués, Martí Frasés i Arnau Boluda, jugarà la final autonòmica pel 3r lloc autonòmic aquest dijous 9 de juny.

La Regidora d'Esports d'Ondara, Mar Chesa, ha donat l'enhorabona als integrants de l'Escola Municipal de Pilota d'Ondara pels seus èxits autonòmics.

QUADRE D'HONOR

ALEVÍ

1a El Genovés

2a Beniarbeig-El Verger

3a La Llosa de Ranes

4a Ondara

INFANTIL

1a Ondara

2a Alcàntera-Càrcer

3a Quatretonda

4a Benissa

CADET

1a El Genovés

2a Beniarbeig-El Verger

3a Alcàntera-Càrcer

4a Ondara

JUVENIL

1a Beniarbeig-El Verger A

2a Alcàntera-Càrcer

3a Beniarbeig-El Verger B

4a Quatretonda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *