Esports

L´Infantil d´Ondara, campió autonòmic d´Escala i Corda JECV

L'equip d'Aleví aconsegueix el bronze autonòmic dels XL Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana
L´equip infantil de l´Escola Municipal de Pilota d´Ondara / Ajuntament d'Ondara

La Escola Municipal de Pilota de Ondara, coordinada per Juanma Garrido i entrenada per Arnau Oliver i Raúl Blasco, va participar el 12 de juny a les finals autonòmiques de Escala i Corda dels XL Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, organitzades per la Federació de Pilota Valenciana, i celebrades a Moixent (València).

L'Escola Municipal de Pilota d'Ondara havia aconseguit classificar dos equips, el aleví i el infantil, per a la fase final autonòmica, en haver aconseguit ser campions provincials d'Escala i Corda. A la final autonòmica, els campions provincials d'Alacant van jugar una lliga entre quatre, competint contra els campions provincials de València i de Castelló, i el subcampió de València, a cada categoria. L'equip aleví d'Ondara, amb Joan Garrido, Paco Salort i Pau Mahiques, va aconseguir la tercera posició i bronze autonòmic desprès de jugar contra Massamagell (1r), Meliana (2n) i Onda (4t).

L'equip infantil, amb Uxue Arbona, José Miguel Sastre i Arnau Mas (Dani Serra de baixa per lesió), van aconseguir guanyar les tres partides, que van jugar contra Meliana A (2n), Vilareal (3r) i Meliana B ( 4t), i es va aixecar com a nou campió autonòmic a Escala i Corda infantil. Es dóna la circumstància que l'equip Infantil de l'Escola Municipal de Pilota d'Ondara ha aconseguit aquesta temporada l'or autonòmic en totes les modalitats disputades fins ara: escala i corda, raspall, galotxa, one wall parelles, va frontar parelles i pilota grossa .

La regidora d'Esports d'Ondara, Mar Chesa, ha donat l'enhorabona a l'Escola Municipal de Pilota d'Ondara pels seus èxits en aquesta final autonòmica.

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *