Societat

La IV Trobada de Gent Gran del Baix Girona reuneix a Ondara 350 persones

Els participants d'Ondara, Beniarbeig, Els Poblets i el Verger van gaudir d'una visita turística, monòleg, ball i dinar de germanor
Recepció de participants / Ajuntament d'Ondara

El IV Trobada Gent Gran del Baix Girona 2022 es va celebrar a Ondara el passat dissabte 4 de juny. Una iniciativa de germanor en què van participar 350 persones, impulsada per Beniarbeig, Els Poblets, Ondara, i El Verger per oferir a la gent gran d'aquests quatre pobles l'oportunitat de reunir-se, de retrobar vells llaços socials, familiars i d'amistat.

L'objectiu de la trobada era fer un esdeveniment de germanor; una festa de convivència mitjançant lassociacionisme duna manera lúdica i festiva. La IV Trobada de Gent Gran del Baix Girona va estar organitzada per la Regidoria del Major de l'Ajuntament d'Ondara que dirigeix Mª Carmen Velázquez. Velázquez ha valorat la jornada com un dia ple d'emocions, alegria, festa, música i retrobaments, i ha aprofitat per agrair «especialment a la UJPO ia les Tècniques de Majors d'Ondara per la seva gran tasca, ia totes les persones que hi van participar, perquè van fer que el dia fos inoblidable». També ha agraït a la Creu Roja la seva ajuda i col·laboració.

El programa va començar amb la recepció al Centre Social Trini Reyes. A la recepció se'ls va lliurar un regal de benvinguda a cada participant. L'UJPO va exercir com a amfitriona en aquesta trobada i va ajudar a l'organització. Després de la recepció es va fer una visita turística, guiada per voluntaris de la UdP, als llocs més emblemàtics del patrimoni del nucli urbà d'Ondara; van visitar l'Església, el Convent, l'Ajuntament, el Safareig, la Torre del Rellotge i la Plaça de bous. A continuació, es va realitzar una exhibició de «zumba gold» per part de l'alumnat del curs d'Esport i Salut per a gent gran, que imparteix l'Ajuntament d'Ondara, a la Plaçoleta de les Escoles, que va ser presenciada també pels majors de la Residència. Després, els participants van gaudir de l'espectacle monòleg de José Soldevila, a l'escenari del carrer General Bosch.

A continuació es va oferir el dinar de germanor dins de Prado amb revetlla. Per acabar, els més grans que van voler, van assistir al concert del X Festival de Bandes de Música que es va celebrar a la Plaça de bous organitzat per la Unió Musical d'Ondara i la Regidoria de Cultura d'Ondara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *