Esports

El Poble Nou de Benitatxell recapta 400€ per a Aprosdeco a la II Cursa de la Dona

Una rifa amb obsequis de comerços locals, zumba a l'aire lliure i inflables per als més petits van completar la jornada
Participants de la II Cursa de la Dona / Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell

Dissabte passat, una marea blava va omplir els carrers de El Poble Nou de Benitatxell amb la II Cursa de la Dona per la igualtat, que es va ajornar al març aquest cap de setmana després de no poder-se celebrar per la pluja.

Aquesta cita solidària va comptar amb la participació de 150 persones inscrites. Es van recaptar 400 euros per Aprosdeco (Associació Pro-Deficients Psíquics de Dénia i Comarca Marina Alta), que treballa per impulsar i posar a l'abast de les persones amb diversitat funcional tots els recursos per millorar-ne la qualitat de vida.

Una rifa amb obsequis de comerços locals, zumba a l'aire lliure i els inflables per als més petits van completar la jornada. Volem agrair la col·laboració de l'Associació Mestresses de Casa, el Club Multiesport Benitatxell, el departament de Serveis Socials, la brigada municipal, la Policia, Protecció Civil i els comerços locals participants. Sense tots no sortirien aquest tipus d'actes. Tothom s'ha bolcat perquè la II Cursa de la Dona hagi estat un èxit”, va destacar el regidor d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Víctor Bisquert.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *