Medi ambient Província

El PPCV celebra el Dia del Medi Ambient amb una jornada de neteja del litoral de Benissa

Militants populars, entre ells el mateix Carlos Mazón, es van donar cita diumenge al Passeig Ecològic de Benissa
Dirigents populars que van participar a la Jornada de Neteja del Litoral de Benissa / Premsa PPCV

Benissa va celebrar ahir diumenge, coincidint amb el Dia Internacional del Medi Ambient, a proposta del Partit Popular, una jornada de neteja del litoral, que va comptar amb la participació del president del PP de la Comunitat Valenciana, i màxim responsable de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón.

La jornada va arrencar des de la platja de la Fustera i va recórrer per terra les zones verdes limítrofs a la costa i el Passeig Ecològic de Benissa. Els participants, majoritàriament militants i simpatitzants del PP, van netejar la zona de burilles, pots de refresc, ampolles de plàstic i màscares. L'alcalde de Benissa, Arturo Poquet, ha valorat positivament aquesta iniciativa, i comenta que no es van recollir gaires deixalles, perquè actualment la gent és respectuosa i està molt conscienciada sobre la importància de cuidar el nostre entorn.

Per la seva banda Carlos Mazón va aprofitar la seva assistència per fer una crida a compatibilitzar l'ús sostenible i el gaudi del medi ambient, alhora que va criticar el Consell pel seu “afany prohibitiu”.

En aquest sentit el president del PPCV va assenyalar que “tota petita acció suma per mantenir netes les nostres platges i la resta de paratges naturals”. El líder popular va comentar que la clau "està en la convivència sostenible, no en la prohibició" i va remarcar que l'agricultura, la silvicultura, la ramaderia, la caça o l'esport de muntanya "són activitats essencials per a la conservació del nostre medi ambient, i també la tecnologia, les infraestructures destinades a protegir les nostres muntanyes o les nostres platges”.

Benissa, com sol ser habitual, convoca una neteja del seu litoral a finals de la temporada estival, que inclou una escombrada de tant de la zona terrestre, amb la participació de voluntaris, com del fons marí, amb immersions d'especialistes. L'alcalde confirma que aquesta activitat es tornarà a fer aquest any. Poquet a més valora positivament la feina que realitza l'empresa pública Benissa Impuls per al manteniment adequat del litoral.

Afegir que les properes setmanes i organitzada pel Rotary Benissa-Teulada es durà a terme una nova activitat de neteja del litoral del municipi per afrontar la temporada de bany en les millors condicions possible.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *