Cultura

Els joves de l´Escola de Teatre d´Ondara premiats per l´ús del valencià

L´obra es tracta d´una comèdia juvenil en valencià que serà estrenada al´Auditori Municipal d´Ondara aquest dissabte 18 de juny
Els joves del grup de teatre amb la directora, Rosa Català / Ajuntament d'Ondara

El Grup Joves, de la Escola Municipal de Teatre de Ondara, dirigit per Rosa Catalán, es va aixecar aquest cap de setmana com a guanyador del Premi a l'ús del valencià a la 31a Mostra de Teatre Ciutat de Dénia, en què va participar amb Setze jutges.

L'obra és una comèdia juvenil en valencià de Josep Antoni Martínez. El Grup de Joves de l'Escola Municipal de Teatre d'Ondara va estar dirigit per Rosa Catalán i integrat pels joves actors i actrius següents: Aroa Pérez Mengual, Clara Tomàs Olmos, Josep Tomàs Olmos, Llum Ramos Pérez, Blanca Pérez Sala, Ángela Gil Crespo , Angela Berga Antón , Lara Ball Sartk, Marta Valles Moll, i Mireia Peña Rumbo.

Amb grans dosis d'ironia i humor, Setze jutges mostra com una justícia injusta pot donar a un judici un aire de xou televisiu; amb presumptes implicats tan estranys i extraordinaris com una jutgessa robot, un fiscal racista i antidemocràtic, una extraterrestre i uns testimonis (possibles acusats). Personatges que podem esdevenir qualsevol de nosaltres. Un espectacle tan fictici que sembla real i actual.

Cal destacar que aquesta obra premiada serà estrenada al Auditori Municipal d'Ondara aquest dissabte 18 de juny a les 12 hores i serà interpretat pel grup de Joves de l'Escola Municipal de Teatre d'Ondara, dins la programació de la Regidoria de Cultura per a aquest mes de juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *