Esports

ENFORMA'T, un projecte comarcal adreçat a professionals de l'activitat física i l'esport

Es crearà un Catàleg de Professionals Comarcal que arreplegarà tota l'oferta de professionals de la Marina Alta en aquest àmbit
Cartell del catàleg Enforma't / Xarxa Esportiva

Enforma't és un projecte de la Xarxa Esportiva de la Marina Alta i té com a objectiu la recopilació de tota l'oferta professional de la comarca que treballa al camp de la activitat física i el esport, i altres professions relacionades.

Amb les dades recollides es crearà un Catàleg de Professionals Comarcal que s'oferirà a tot el teixit associatiu, administració pública i la població en general.

Amb aquesta acció la Xarxa Esportiva pretén posar en contacte la ciutadania i les entitats públiques i privades amb els professionals d'aquest àmbit. T'oferirà tota l'oferta de professionals a km 0 que t'ajudaran amb allò que necessitis per posar-te en forma o organitzar activitats esportives.

Aquest projecte va dirigit a personal autònom, associacions o empreses que ofereixen diferents serveis destinats a esportistes o població en general que vol practicar esport: entrenadors i entrenadores esportius, professionals de ioga, de ball, extraescolars esportives, gestió esportiva, tallers o cursos de tot tipus, activitats multiaventura, organització d'escoles d'estiu, nutricionistes, fisioterapeutes, podòlegs, socorristes.

Les persones interessades poden inscriure's a www.macma.org/esports
Per a més informació: xarxaesportiva@macma.org

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *