Esports

Gata revifa la pràctica del bàsquet

El Club de Bàsquet Gata organitza juntament amb l'Ajuntament activitats perquè els nens i nenes del municipi provin aquest esport
Membres del Club Bàsquet Gata / Ajuntament de Gata

La regidoria de Esports que dirigeix Toni Arabí ha presentat al Ajuntament de Gata, juntament amb el Club de Bàsquet Gata, la renovació del club i una sèrie d'activitats que s'han organitzat per treballar conjuntament per reactivar la pràctica d'aquest esport al municipi.

Des del club han destacat que el bàsquet ha estat, històricament, un esport important al municipi. Als anys 90 i primera dècada dels 2000 foren moltes les generacions que van passar pels diferents equips del Club Bàsquet Gata en totes les categories. «Després d'uns anys de relativa pausa (i pandèmia), la flama del bàsquet revifa Gata, amb la reactivació del Club de Bàsquet Gata amb una directiva i imatge renovades», ha explicat Maria Monfort, la nova presidenta del club.

Toni Arabí ha deixat palès la gran satisfacció de l'Ajuntament que hagi sorgit un grup de gent amb moltes ganes i il·lusió de reactivar aquest esport, i ha assegurat que compten amb tot el suport de la regidoria d'Esports.

D'una banda, han anunciat que per a la temporada que ve es realitzaran inscripcions per a totes les categories infantils, des de querubí (4-5 anys) fins a júnior (17 anys). A partir del 4 de juliol, els interessats podran inscriure's a la pàgina web de Solgata, ja que els equips de les categories infantils s'organitzaran dins l'estructura de les escoles esportives municipals.

D'acord amb aquesta intenció de tornar a promocionar el bàsquet a Gata, el dia 22 de juny s'ha organitzat una jornada de portes obertes al pavelló d'esports, de 18:00 a 20:00 hores, perquè tots els nens i nenes que vulguin, puguin tastar i participar en diferents jocs relacionats amb el bàsquet.

Així mateix, del 27 al 30 de juny, la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Gata i el club han organitzat un campus de tecnificació de bàsquet que també tindrà lloc al pavelló municipal d'esports.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *