Societat

Jornada de portes obertes a la nova seu de Creu Roja Ondara

Aquest dissabte, 11 de juny, s´obre al públic el local de l´antiga barreteria on l´ONG desenvoluparà les seves activitats
Façana de la nova seu de Creu Roja Ondara / Ajuntament d'Ondara

Aquest dissabte 11 de juny, a les 18 hores, es posarà en marxa de forma oficial la nova seu de Creu Roja a Ondara. Amb motiu de la inauguració formal de la seu, s'oferirà una jornada de portes obertes perquè la ciutadania pugui conèixer de primera mà aquesta nova dotació assistencial de què disposa el municipi, gràcies al conveni de col·laboració signat entre l'Ajuntament d'Ondara i la Creu Roja.

La principal novetat del conveni d'aquest any 2022 és que l'Ajuntament d'Ondara ha cedit un local municipal (l'antiga barreteria) a aquesta ONG perquè pugui desenvolupar les seves activitats al seu nou local a Ondara.

La posada en marxa del local, amb totes les dotacions i instal·lacions necessàries, es realitza aquest dissabte 11 de juny. Es tracta de la primera vegada que la Creu Roja disposa d'una seu pròpia a Ondara (fins ara realitzava els seus projectes assistencials a la Casa de Cultura o al Centre Social). El local que ha cedit l'Ajuntament és una planta baixa de 45 m² a l'Avinguda Alacant núm. 8 (amb entrada pel carrer Verge de Dolors nº2). Creu Roja ha dotat el mobiliari i l'equipament necessari al local per al desenvolupament de la seva activitat, després de les obres executades per l'Ajuntament per habilitar aquest immoble com a seu de l'ONG.

A la jornada de portes obertes es mostraran les instal·lacions i recursos del nou Punt de Resposta Local a Ondara, des del qual Creu Roja desenvoluparà diferents projectes dirigits a millorar la qualitat de vida de les persones en extrema vulnerabilitat, comptant amb la col·laboració de les persones voluntàries de la localitat.

Creu Roja, gràcies a la col·laboració amb l'Ajuntament d'Ondara, en reforça el posicionament en aquest municipi, des d'on centrarà la seva intervenció en l'atenció a famílies en una vulnerabilitat extrema; amb millores en l'ocupabilitat, en el col·lectiu de la infància en risc d'exclusió escolar, a través d'un espai d'acompanyament educatiu i lleure en valors, i reforçarà les accions locals en la integració de les persones migrants, principalment en els refugiats recents centre d´Europa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *