Província

La xabiera Marina Tiscar, Premi Nacional de Moda Bany Nous Talents 2022

La jove de Xàbia també es va emportar el Premi Atlante al millor banyador masculí a la V Setmana de la Mediterranean Fashion Beach MFB
Marina Tiscar rebent el premi / Ajuntament de Xàbia

Marina Tiscar Tortajada rep el Premi Nacional de Moda Bany Nous Talents a la millor col·lecció 2022, a la V Setmana de la Mediterranean Fashion Beach MFB.

La seva proposta Whoever you want («Sé qui tu vulguis”) va rebre la benedicció dels membres del jurat, atorgant-li el Premi Nacional a la millor col·lecció de moda bany 2022, inspirada en la personalitat de la dona cubana, en el seu arrelament i cultura, i en les seves tradicions ancestrals . A més, va obtenir doblet, ja que es va emportar el Premi Atlante que atorga Manuel de Gotor al millor vestit de bany masculí.

De nou el parc urbà de l'Oasis Beach Club de Benidorm es va convertir, per segon any consecutiu, al centre neuràlgic de la creativitat, el talent i l'expressió artística, amb dues intenses passarel·les de moda que van enlluernar els presents.

La guanyadora d?aquesta V edició va rebre de mans de l?alcalde de la ciutat, Tony Pérez, un xec regal acreditatiu. Mentre que Carmen Torres, Secretària General de Moda Espanya, li va lliurar un Màster de Direcció d'Empreses de Moda i una adhesió d'un any al programa d'etiquetatge MÑ que distingeix el producte nacional “Fet a Espanya”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *