Societat

L'Ajuntament de Benissa distingeix Andrés Burguera i Miguel Giner

El ple aprova per unanimitat concedir medalles al mèrit a dos destacats veïns de la localitat
Miguel Giner amb la càmera, un dels veïns reconeguts. Imatge de fitxer / Ajuntament de Benissa.

Benissa ha aprovat en ple per unanimitat i com a assumpte d'urgència distingir el doctor Juan Andrés Burguera, amb la medalla al mèrit científic de l'ajuntament de Benissa, i Miguel Giner Ribes, més conegut com a Miquel el Barber, amb la medalla al mèrit civil.

Com va explicar l'alcalde, Arturo Poquet, a Burguera, metge neuròleg especialitzat en malalties del sistema nerviós i destacat investigador, se li fa aquest reconeixement per la dedicació i el bon tracte als veïns de Benissa.

I a Miguel Giner, se li agraeix així la seva tasca en la recopilació i difusió d'imatges relacionades amb la gent, la cultura i les festes de Benissa, enriquint amb la seva tasca la memòria col·lectiva de la localitat.

En aquest darrer cas, el reconeixement respon a una petició de diferents associacions locals que al seu dia van traslladar a l'ajuntament la necessitat de distingir aquest veí. D'això ja fa uns quants anys. Abans va caldre revisar i actualitzar el reglament d'honors i distincions de l'ajuntament de Benissa.

Des de l'oposició es va demanar que a partir d'ara no costi tant donar les gràcies, i distingir aquells veïns que fan una tasca important per la localitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *