Economia

Les empreses no tributaran pels Bons Comerç de Teulada Moraira

Davant dels dubtes sorgits, l'Ajuntament de Teulada ha comunicat que qui ho hagi fet podrà demanar una rectificació a Hisenda
L'alcalde de Teulada Moraira, la interventora municipal i la regidora de Foment a la reunió amb els comerciants / Ajuntament de Teulada

Davant dels dubtes sorgits sobre els bons comerçoa la declaració de la renda, des del Ajuntament de Teulada s'informa totes les empreses que van participar en aquesta iniciativa que, després de les consultes pertinents de la Intervenció Municipal amb Hisenda, no cal tributar per aquest concepte.

Aquest mateix matí ha tingut lloc la reunió informativa en què l'Ajuntament de Teulada ha explicat a les empreses col·laboradores el procés a seguir. En cas que l'empresa hagi presentat la declaració de la renda incloent-hi els bons comerç, haurà de demanar una rectificació a Hisenda adjuntant el certificat que l'Ajuntament de Teulada ha expedit. A més, Hisenda té a la base de dades el llistat de comerços implicats perquè quan registrin la seva declaració de la renda ja constin com a exempts.

Cal assenyalar que aquesta iniciativa neix per potenciar la economia local, ajudar i beneficiar tant els empresaris com els usuaris, mobilitzant un milió d'euros subvencionats íntegrament amb el romanent de les arques municipals.

“Des del primer moment teníem clar que era un error, finalment s'ha pogut solucionar gràcies a la feina de la intervenció municipal i els departaments implicats. El bo va ser una nova iniciativa que venia a revitalitzar l'economia local i finalment així va ser. Ara podem continuar treballant tranquil·lament per preparar la propera campanya del Bono Comercio i que els negocis locals puguin adherir-se amb total confiança”, ha assenyalat l'alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *