Cultura

L´Escola de Teatre Municipal d´Ondara culmina el curs amb tres obres

L'escola ja fa cinc anys que s'ha aconseguit tenir tres grups (infantil, jove i adult), amb un total de 44 alumnes
El grup infantil amb la directora / Ajuntament d'Ondara

La Escola Municipal de Teatre d'Ondara, dirigida per Rosa Catalán, va oferir aquest cap de setmana passat tres actuacions, a càrrec dels tres grups de teatre (Infantil, Joves i Adults), per culminar el curs de teatre de la present temporada. Aquestes actuacions teatrals estan emmarcades en la programació que organitza la Regidoria de Cultura d'Ondara per a aquest mes.

En la presentació de les tres obres, Rosa Català va recalcar la importància de tenir una Escola de Teatre Municipal, destacant que ja fa cinc anys que s'ha aconseguit tenir tres grups (infantil, jove i adult), amb un total de 44 alumnes i alumnes.

La directora de l'Escola, a més, va donar les gràcies a la regidora de Cultura, Raquel Mengual, i al departament de Cultura “per apostar per l'escola i donar tot el suport des dels seus fonaments, i per tota la tasca que estan fent per la cultura». També va aprofitar per donar les gràcies al públic assistent, perquè «sense ells no tindria sentit». A més, en el cas de l'actuació del grup d'adults, es va rendir homenatge a Paco Fornés (Paco «allò dels 4 costats») dedicant-li l'actuació i unes paraules de record boniques.

Pel que fa al programa de teatre, aquest cap de setmana el públic va poder gaudir de tres obres. El dissabte 18 de juny, al matí, el Grup Jove de l´Escola de Teatre Municipal d´Ondara va oferir l´obra Setze jutges, recentment premiada a la Mostra de Teatre de Dénia amb el guardó per l'ús del valencià.

El mateix dissabte 18 de juny, a la tarda, el Grup d'adults de l'Escola de Teatre Municipal d'Ondara va presentar l'obra Criatures. I el diumenge 19 de juny, al matí, el grup infantil va presentar l'obra Els tres pèls sobre el cap del diable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *