Societat

Obre les portes la nova seu de Creu Roja a Ondara

L'Ajuntament ha cedit l'antiga barreteria, que ha estat reformada i dotada amb l'equipament necessari per als projectes de l'ONG
Voluntaris de Creu Roja a la façana de la nova seu / Ajuntament d'Ondara

El passat dissabte 11 de juny va obrir les portes de forma oficial la nova seu de Creu Roja a Ondara, el que permet a la ONG tenir un punt fix i de manera permanent a la localitat. El Ajuntament d'Ondara per això ha cedit l'antiga barreteria, que ha estat reformada i dotada amb l'equipació necessària perquè Creu Roja pugui desenvolupar els seus projectes assistencials al municipi.

Amb motiu de la inauguració formal de la seu, es va oferir una jornada de portes obertes perquè la ciutadania pogués conèixer de primera mà aquesta nova dotació assistencial amb què compta Ondara, gràcies al conveni de col·laboració signat entre el consistori i la Creu Roja.

A l'acte oficial d'inauguració i posada en marxa de la nova seu van participar l'Alcalde d'Ondara, José Ramiro; la regidora de Serveis Socials, Mª Carmen Velázquez; i altres membres de la corporació municipal. Per part de Creu Roja va acudir el Secretari Provincial, Javier García Ruiz, i la Coordinadora Provincial, Carolina Espases; així com voluntaris i tècnics locals. També Eduardo de la Morena, President local de Creu Roja, que va agrair a l'Equip de Govern d'Ondara les gestions realitzades durant els darrers anys per poder disposar d'aquesta ubicació.

Des de Creu Roja han volgut agrair a autoritats, tècnics i voluntaris la feina feta per poder obrir aquest punt fix a Ondara. És la primera vegada que l'ONG disposa d'una seu pròpia a la localitat (fins ara realitzava els seus projectes assistencials a la Casa de Cultura o al Centre Social). El local que ha cedit l'Ajuntament és una planta baixa de 45 m² a l'Avinguda Alacant núm. 8 (amb entrada pel carrer Verge de Dolors nº2).

A la jornada es van mostrar les instal·lacions i recursos del nou Punt de Resposta Local a Ondara, des del qual Creu Roja desenvoluparà diferents projectes dirigits a millorar la qualitat de vida de les persones en extrema vulnerabilitat, comptant amb la col·laboració de les persones voluntàries de la localitat.

L'Alcalde, José Ramiro, va agrair a la Creu Roja l'impuls que se li donarà a nivell assistencial al municipi d'Ondara i va reconèixer la gran tasca que duu a terme aquesta ONG per ajudar les persones més vulnerables.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *