Societat

Ondara acull la Gran Donació de sang el 9 i 10 de juny

Portal de la Marina regalarà entrades de cinema a tots els donants que, a més, entraran en sorteigs de diferents premis
Cartell de la Gran Donació 2 / Ajuntament d'Ondara

Dijous 9 i divendres 10 de juny, el Centre Comercial Portal de la Marina, juntament amb el Centre de Transfusió de la Generalitat Valenciana i el Ajuntament d'Ondara, a través de la Regidoria de Sanitat que dirigeix Mª Carmen Velázquez, organitza una marató de donació de sang sota el lema La Gran Donació 2. El Càsting que salva vides.

Es durà a terme a la planta baixa del centre comercial, sent el segon any consecutiu en què es duu a terme aquesta campanya solidària relacionada amb el cinema. L'horari per participar a “La Gran Donació 2” serà de 10:00 ha 13:30 hi de 17:00 ha 20:30 h.

Amb l'objectiu d'aconseguir el nombre més gran de donants dels darrers temps, el centre comercial tornarà, igual que l'any passat, a regalar una entrada de cinema a tots els participants a “La Gran Donación 2”. Entraran també al sorteig de premis cedits per l'Ajuntament d'Ondara (premis de comerç local de productes carnis i dels cellers d'Ondara, que es recolliran al mateix comerç per a promoció dels establiments locals).

La regidora de Sanitat, Mª Carmen Velázquez, ha animat la població a acudir a donar sang ia participar en aquest acte solidari que salva vides. Així mateix, ha recordat que per donar sang, s'han de tenir més de 18 anys, malgrat més de 50 kg, no estar en dejú, no haver donat en les últimes vuit setmanes i no patir ni haver patit malalties transmissibles per via sanguínia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *