Cultura

Plans per a Sant Joan: Fira d'Art i Artesania a Teulada Moraira

A més de peces artesanals, hi haurà tallers amb nens i nenes perquè aprenguin a elaborar les seves pròpies peces d'artesania de record
Un lloc d'una fira d'artesania / Pixabay

El darrer cap de setmana de juny, del 24 al 26, de 18:00h a 00:00h, se celebrarà a la Plaça de la Constitució de Teulada una Fira d'Art i Artesania d'Autor. S'esperen més de 20 artistes i artesans que oferiran els seus productes variats per a tots els gustos.

La fira és una iniciativa de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Teulada, que té com a objectiu oferir a veïns i visitants una activitat diferent, on no només poder comprar autèntica artesania, sinó també veure com els artesans i artistes realitzen les seves peces.

Per això, la associació d'artesans Amata serà l'encarregada de l'organització de l'esdeveniment, garantint que totes les parades ofereixen exclusivament articles fets a mà, de bona qualitat i amb una àmplia varietat de materials i productes.

Entre les parades hi haurà pintura de retrats, joguines de fusta o tela, joieria elaborada amb diferents materials (plata, vidre, fusta, macramé o ceràmica), roba confeccionada a mà, etc. També hi haurà material d'aquarel·les i pintures a l'oli, làmpades fetes de fusta d'enderroc o de carbasses, ceràmica decorativa, marqueteria, etc.

Cal assenyalar que els assistents podran fer els seus encàrrecs especials si no troben el que busquen, ja que diversos artesans estaran treballant al seu lloc. També hi haurà tallers amb nens i nenes perquè aprenguin a elaborar les seves pròpies peces d'artesania de record.

El regidor de Cultura, Héctor Morales, ha animat la població a participar en aquesta fira “que gaudeix de gran riquesa cultural i històrica, i de la qual poder gaudir i aprendre en família”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *