Festes

Programació de les festes patronals de la Soledat d'Ondara 2022

El programa de festes, que tindran lloc del 7 a l'11 de juliol del 2022, s'ha adaptat a la situació econòmica després de la pandèmia
La comissió de festes 2022 / Ajuntament d'Ondara - Manolo FotoVideo

Ondara viurà del 7 al 12 de juliol 2022 les primeres Festes Patronals en Honor a la Soledat després de la pandèmia. Seran les primeres que se celebren amb normalitat adaptades, això sí, a la situació econòmica que s'ha viscut per la dificultat de recaptar els fons que habitualment es recullen al llarg de l'any per part de la Comissió.

Els membres de Comissió de la Soledat Ondara 2022 (que, en no haver-hi festers, ha estat integrada pels familiars de les Corts Major i Infantil) han estat els impulsors i organitzadors d'aquestes festes. El seu esforç ha estat agraït per l'alcalde d'Ondara, José Ramiro; i pel regidor de Festes i Tradicions, Miguel Gomis, els quals han aprofitat per demanar la màxima participació i convidar a tot el poble a gaudir de les festes ia participar en tots els actes programats.

PROGRAMA FESTES SOLEDAT 2022

DIJOUS, 7 DE JULIOL 

22.00 h. CONCENTRACIÓ de les regines, talls d'honor i autoritats a l'edifici de l'Ajuntament per procedir a l'encesa de llums i VOLTEIG DE CAMPANES per donar Inici a les festes.

22.30 h. CONCERT de festes per la Unió Musical d'Ondara a la Plaça Major. La regina major lliurarà un corbatí a la bandera de l'Unió Musical d'Ondara. Al descans s'oferirà un refrigeri. Mistela cortesia de Cellers Leopoldo.

DIVENDRES 8 DE JULIOL DEL 2022

12.00 h. TOC DE L'ÀNGELUS I VOLTEIG GENERAL DE CAMPANES. DISPAR de 21 Salves en honor a la Mare de Déu de la Soledat, Patrona de la nostra vila.

12.30 h. VISITA de la Comissió Soledat 2022 al Cementeri parroquial. En arribar, PREGÀRIA en memòria de tots els difunts d´Ondara i ofrena d´una CORONA DE LLORER. Acompanyats per D'Ondara Colla de Dolçaines i Tabals.

19.00 h. ARREPLEGÀ de la Regina Major i Infantil i les seues Corts d'Honor i les Regines i Dames d'Honor de la Soledat 2020/2021. Acompanyats per la Unió Musical d'Ondara.

21.30 h. RECEPCIÓ de les regines, corts d´honor, regins i dames d´honor 2020/2021, rector, associacions, autoritats locals i regines i autoritats d´altres pobles al´edifici de l´Ajuntament. En acabar, PASSACARRER fins a la Plaça de Bous acompanyats per la Unió Musical d'Ondara.

23.00 h. ACTE DE CORONACIÓ de les regines major i infantil Soledat 2022 i EXALTACIÓ de les Corts d´honor major i infantil Soledat 2022 a la Plaça de bous d´Ondara. Efectes pirotècnics a càrrec de RICASA SA

01:00 h. MACRODISCOMÒBIL a la Plaça de bous. Patrocinada per MAXIMSOUND.

DISSABTE 9 DE JULIOL DEL 2022

D´11.30 a 13.30 h. PARC INFANTIL al voltant del Prado amb inflables, inflables aquàtics i bou mecànic.

12.00 h. VOLTEIG DE CAMPANS I PASSACARRER per la Comissió Soledat 2022 des del Centre Social fins a l'edifici del Prado. Amenitzant per la xaranga L'Atril.

13.00 h. CERVESA I «NEGRE D'ESTIU» A GO GO al voltant del Prado amenitzat per la xaranga L'Atril.

19.00 h. GRAN DESFILADA DE CARROSSOS, COMPARSOS I CAVALCADURES. Sortida des del CP Sanchis Guarner amenitzat per la Xaranga l'Atril, D'Ondara Colla de Dolçains i Tabals, la batucada OndarAttack i la Banda juvenil d'Ondara. Amb animació infantil a càrrec d'Espectacles l'afició.

PREMIS

CARROSSOS

1r: 400€ 2n: 300€ 3r: 200€

COMPARESSOS

1r: 300€ 2n: 200€ 1r: 125€

CAVALCADURES

1r: 200€ 2n:125€ 3r: 75€

22.00 h. COPAR POPULAR al voltant del Prado. La Comissió disposarà de taulers, cadires, cacaus i vi. Col·labora Cellers Aguilar.

00.00 h. GRAN REVETLLA a càrrec de l'Orquestra Tòquio al voltant del Prado.

DIUMENGE 10 DE JULIOL DEL 2022

09.00 h. SANTA MISSA a l'església parroquial de Santa Anna.

10.30 h. ARREPLEGÀ de les regines majors i infantil i les seues corts d'honor a càrrec de la Xaranga l'Atril fins al Temple parroquial.

12.00 h. MISSA DE MALALTS I IMPEDITS EN HONOR A LA MARE DE DIEU DELS DESEMPARATS al Temple parroquial. Cantada pel Cor Parroquial. Amb l'assistència dels majors de la Residència Mare de Déu de la Soledat i administració del Sagrament de la Unció de Malalts a qui ho sol·liciten. En acabar PASSACARRER fins a la Residència acompanyant els majors on la Comissió lliurarà un obsequi.

19.00 h. ARREPLEGÀ de les regines majors i infantils i les seves corts d'honor a càrrec de la Unió musical d'Ondara.

20.00 h. CONCENTRACIÓ d'Associacions, Comissió de festes i pobles en general a l'Església de Santa Anna i PASSACARRER fins al Convent.

20.30 h. OFRENA DE FLORS a la nostra patrona al Moll del Prado. En sortir la Mare de Déu del convent es dispararan 21 salves. En acabar, dispar pirotècnic a càrrec de la pirotècnia RICASA SL i SOLEMNE TRASLLAT de la Mare de Déu de la Soledat fins al Temple Parroquial. A l'arribar, cant de l'HIMNE.

22.30 h. Cena popular al voltant del Prado. La Comissió disposarà de taulers, cadires, cacaus, olives i vi. Es prega no efectuar moviments de taulers i cadires fins que la nostra Patrona es trobi fora del recinte de l'ofrena.

00.30 h. REVETLLA a càrrec del grup DIAMONDS al voltant del Prado.

DILLUNS 11 DE JULIOL DEL 2022

08.00 h. VOLTEIG GENERAL DE CAMPANS.

09.00 h. SANTA MISSA DE L'AURORA a l'església parroquial de Santa Anna.

10.00 h. DISPAR de 21 Salves en honor a la Mare de Déu de la Soledat, patrona de la nostra vila i VOLTEIG GENERAL DE CAMPANES

10.30 h. SANTA MISSA a l'església parroquial de Santa Anna.

10.30 h. RECOLLIDA de les regines majors i infantil i les Corts d'Honor a càrrec de la Xaranga l'Atril fins a l'Església Parroquial de Santa Anna.

12.00 h. MISSA SOLEMNE a Honor a la nostra patrona la Mare de Déu de la Soledat. Presidida pel Bisbe auxiliar de València Mons. En Javier Salinas Viñals. Cantada pel Cor Capella Mare de Déu de la Soledat. A continuació va benedicar la reforma i ampliació del Vetlatori Parroquial. En acabar, DISPAR D'UNA TRACA CRIDANERA des del Temple parroquial fins a l'antic Convent.

13.30 h. VI D'HONOR a l'Edifici del Prado.

19.30 h. ARREPLEGÀ de les regines majors i infantils i les seues corts d'honor a càrrec de la Unió Musical d'Ondara.

20.30 h. PROCESSÓ SOLEMNE en honor a la Patrona d'Ondara, la Santíssima Mare de Déu de la Soledat per l'itinerari de costum. Acompanyats de la Unió Musical d'Ondara, la Xaranga de l'Atril i d'Ondara Colla de Dolçaines i Tabals. En arribar la Santíssima Imatge de la Mare de Déu al Convent, dispar de focs artificials des del Moll del Prado. En acabar, CANT DE L'HIMNE a la nostra Patrona i dispar de 21 salves.

Agraïm la col·laboració de tots els veïns que desitgen engalanar les seves carreres i balconades, així com obsequiar amb pètals de flors el pas de la Mare de Déu pels seus carrers.

DIMARTS 12 DE JULIOL DEL 2022

20.00 h. SANTA MISSA DE RÈQUIEM al Cementeri Parroquial a Sufragi de tots els difunts d'Ondara.En acabar, RESPONSO als difunts de la nostra Vila.

NOTA: La Comissió es reserva el dret de modificar o suspendre la programació quan les circumstàncies així ho requereixin. Queda expressament prohibit l'ús de pirotècnia i artefactes ruidosos fora dels llocs i horaris habilitats per a aquest efecte. En cap cas, la Comissió de festes es farà responsable dels accidents o danys materials o personals, que puguin ocórrer durant els actes programats.

Gràcies per la seva col·laboració i bones festes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *