Cultura

Reckles recapta a la plaça de bous d'Ondara 2.000€ per a l'AECC

A l'esdeveniment van assistir 400 persones i els beneficis guanyats es destinaran íntegrament a la investigació contra el càncer
Assistents a l'actuació / Ajuntament d'Ondara

El passat 29 de maig, la plaça de bous d'Ondara va oferir l'actuació musical de Reckles (música en acústic) més La Llegenda del temps (passió flamenca); un esdeveniment que va aconseguir omplir la plaça de bous a favor d'una bona causa. I és que l'obra es va realitzar a benefici de la Junta Local d'Ondara de la Associació Espanyola Contra el Càncer.

A l'esdeveniment van assistir 400 persones i es van aconseguir recaptar 2.000 euros, que es destinaran íntegrament a la investigació contra el càncer, segons ha confirmat la presidenta de la Junta Local, Mª Carmen Bisquert. L'acte estava emmarcat a la programació cultural d'Ondara per al mes de maig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *