Província

Rescaten una dona esvaïda en una cala de Teulada Moraira

La Policia Local de Teulada va localitzar conscient la dona de 55 anys en una zona rocosa de molt difícil accés entre les Platgetes i l´Andragó
Els agents de la Policia Local de Teulada i la Guàrdia Civil de Moraira amb la dona rescatada / Ajuntament de Teulada
La Policia Local de Teulada, en col·laboració amb la Guàrdia Civil del lloc de Moraira, va localitzar en un lloc de molt difícil accés a una dona alemanya de 55 anys que havia desaparegut del domicili divendres passat, 17 de juny.
El dispositiu de cerca es va activar al voltant de les 15.00, alertats per socorristes de la platja de les Platgetes, Moraira. Segons fonts, la desapareguda havia abandonat la seva residència de vacances al voltant de les 13:00h per anar a la platja, sense documentació ni telèfon, per la qual cosa la família alertada per la tardança ho va comunicar als socorristes, que al seu torn van donar avís a serveis d'emergència.
Guàrdia Civil de Moraira i Policia Local de Teulada van iniciar les primeres gestions urgents de cerca sent localitzada al voltant de les 17:00 hores per part dels integrants de la Policia Local de Teulada en una zona rocosa de molt difícil accés entre Les Platgetes i L´Andragó, trobant-se la dona gairebé esvaïda però en estat conscient.
Posteriorment ha estat evacuada de la zona per part d'efectius de la Policia Local de Teulada i Guàrdia Civil i traslladada al Centre de Salut de Teulada per avaluar-la amb ambulància de Protecció Civil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *