Mar i Platges

Reserveu allotjament i activitats a Teulada Moraira amb la seva nova web

L'Ajuntament posa en marxa un motor de reserves que aplega en un únic portal les principals ofertes turístiques de la localitat
Portada de la nova web de Turisme de Teulada Moraira / Ajuntament de Teulada

El Ajuntament de Teulada, a través de la regidoria de Turisme, ha col·laborat en la posada en marxa d'una iniciativa basada en la creació d'un motor de reserves, que reuneix en un únic espai web les principals ofertes turístiques de Teulada Moraira.

Aquest portal de reserves té un disseny senzill i atractiu on més d'una vintena d'empreses locals ofereixen els seus serveis. Està dividit en tres parts fonamentals: allotjaments, paquets i experiències. Així mateix, el site està dotat amb una plataforma de pagament segura.

D'una banda, s'ofereixen els paquets Nàutic/Busseig, Esport i Aventura i l'anomenat Paquet Dinàmic, on l'usuari selecciona totes les activitats que voleu realitzar. Pel que fa a experiències, es posen a disposició una gran varietat d'opcions per enriquir l'estada a Teulada Moraira.

D'altra banda, destaquen també les activitats relacionades amb el mar i els esports nàutics, amb la possibilitat de llogar diferents tipus d'embarcacions, presenciar un clarejar al mar a bord, rebre el baptisme de busseig, etc. Un altre dels punts forts del portal és la secció dedicada a l'enoturisme, amb activitats organitzades pels diferents cellers del municipi.

Segons el regidor de Turisme, Alejandro Llobell, “el que es pretén és facilitar i oferir als empresaris locals una plataforma per promocionar i comercialitzar els seus productes i serveis”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *