Esports

Teulada Moraira acull el torneig de pàdel Or Next Ruby WPT

El circuit és el tercer que se celebra a la Comunitat Valenciana i l'únic a tota la Marina Alta, sent la seva seu el municipi
L'alcalde de Teulada Moraira i regidor d'Esports amb la directiva del Club de Pàdel i el patrocinador / Ajuntament de Teulada

El Club de Pàdel Teulada Moraira ha organitzat, en col·laboració amb el Ajuntament de Teulada, el circuit Or Next Ruby WPT. Aquest és el tercer que se celebra a la Comunitat Valenciana i l'únic a tota la Marina Alta, sent la seva seu Teulada Moraira.

Cal assenyalar que, en aquesta ocasió, es fan equitatius els premis econòmics igualant així dones i homes. A més a més, a diferència d'altres anys, es concediran els mateixos punts que les prèvies del WPT.

Des de la Directiva del Club de Pàdel Teulada Moraira han assenyalat que és “tot un privilegi continuar amb una nova edició, ja que treballem any rere any per seguir millorant”, agraint sempre a les entitats col·laboradores, als patrocinadors pel seu suport i desitjant a els jugadors que, “amb els nous canvis realitzats, ho gaudeixin encara més”.

Per la seva banda, el regidor de Esports de Teulada Moraira, Luis Caballero, ha desitjat “molta sort als participants i que aprofitin aquesta gran oportunitat per demostrar el seu talent i fer-nos gaudir de la nostra passió pel pàdel”.

L'alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, ha remarcat la importància d'aquest prestigiós torneig, “fomentant un esport tan practicat i valorat pels nostres residents i visitants com és el pàdel. Sense oblidar, és clar, la gran repercussió i el retorn econòmic que tenim a causa de l'afluència de gent”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *