Obres

Teulada Moraira adjudica les obres de la piscina municipal

Després de continuar amb els terminis legals se signarà el contracte i posterior acta de replanteig, donant lloc a l'inici de les obres
Recreació del projecte de la piscina municipal / Ajuntament de Teulada

El Ajuntament de Teulada aprova per unanimitat en Junta de Govern Local l'adjudicació del contracte de obres “Execució Piscina Municipal a Teulada, millora i accessibilitat de les instal·lacions esportives”.

Després de comprovar tota la documentació necessària i seguir la puntuació de criteris automàtics, el licitador al qual se li han adjudicat les dites obres ha estat LLOP PROYECTOS INTEGRALES SL, qui ha ofert 570.666,69€ +IVA per a la seua execució. Ara, després de continuar amb els terminis legals, es procedirà a la signatura del contracte i posterior acta de replanteig, donant aquesta darrera posició a l'inici de les obres.

Cal recordar que aquestes obres van ser inicialment adjudicades a l'empresa Categoria Obres SL., la qual va renunciar voluntàriament. La Llei 9/2017, de 8 de novembre, de Contractes del Sector Públic contempla que sempre que sigui la pròpia empresa la que ho manifesti abans de la signatura del contracte, passats els tràmits i terminis legals, permet aprovar l'adjudicació a la següent empresa resultant del procediment de licitació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *