Obres

Teulada Moraira instal·larà càmeres de vigilància per controlar actes vandàlics

La instal·lació suposa una ajuda per a situacions com accidents, infraccions o delictes a les vies públiques
Cambres de vigilància als carrers / Pixabay

El Ajuntament de Teulada aprova la instal·lació de càmeres de vigilància en punts estratègics del municipi. D'aquesta manera, s'hi instal·larà la primera fase de càmeres amb servei de gestió d'imatges inclòs i amb dos anys de garantia.

L'alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, ha assenyalat que aquesta mesura "és la primera fase d'instal·lació, seguida d'una de més extensa amb més càmeres i diferents mesures de control que dotin de seguretat el municipi".

Segons ha destacat el consistori, la instal·lació d'aquestes càmeres de vigilància no només suposa una ajuda per a situacions com accidents, infraccions o delictes a les vies públiques, sinó també una eina contra el vandalisme que pugui afectar el municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *