Obres

Teulada Moraira renova els parcs infantils

El Consell Local d'Infància i Adolescència (CLIA) ha estat encarregat d'escollir el disseny del mobiliari dels nous parcs
Un dels parcs que s'estan renovant / Ajuntament de Teulada

La regidoria de Serveis Generals del Ajuntament de Teulada, delegada a José Antonio Bisquert, està procedint a la instal·lació i millora de parcs i jocs infantils a les places públiques de Teulada Moraira.

Entre les millores previstes s'ha plantejat una nova zona d'ombra a la plaça VI Centenari, la creació d'un nou parc a la zona enjardinada de les Platgetes; i la renovació dels terres i parcs de la biblioteca pública de Teulada, de la plaça Tresmall i de la plaça Palangre de Moraira.

El regidor ha assenyalat que aquestes actuacions “suposen una millora en el desenvolupament vital dels més petits del nostre municipi, ja que és un servei imprescindible del que gaudeixen diàriament les famílies que viuen i visiten Teulada Moraira”.

Així, el Consell Local d'Infància i Adolescència (CLIA) ha estat l'encarregat d'escollir el disseny del mobiliari dels nous parcs, “doncs ens importa la seva opinió i són ells els qui en gaudiran més que ningú” ha assenyalat la regidora d'Infància i Adolescència, Verónica Martínez. Aquest projecte, el pressupost base de licitació del qual és de 97.743,65€, està subvencionat íntegrament per la Diputació Provincial d'Alacant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *