Mar i Platges

Teulada Moraira rep la Bandera Blava a les seves tres platges: el Portet, l'Ampolla i les Platgetes

Aquest guardó és un reconeixement internacional de l'elevada qualitat de l'aigua d'una platja, a més de l'accessibilitat i la neteja, entre d'altres
L'alcalde de Teulada Moraira recollint les Banderes Blaves / Ajuntament de Teulada

Avui ha tingut lloc el lliurament de les Banderes Blaves a les millors platges de la Comunitat Valenciana al Club Nàutic Devesa de Campoamor, Oriola. L'alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, ha representat el municipi en la recollida del distintiu de Bandera Blava atorgat a les platges del Portet, l'Ampolla i els Platgetes.

Raúl Llobell ha volgut agrair aquest premi constatant que “la Bandera Blava és un símbol que demostra que a la Comunitat Valenciana som líders en la qualitat de les plates, sobretot a la província d'Alacant, que és la que té més nombre de platges amb aquest guardó. Per aquest motiu, ens hem de sentir molt orgullosos que Teulada Moraira formi part d'aquest reconeixement. Amb això estem demostrant la tasca diària de cura i protecció de les nostres platges, convertint-les en una destinació turística segura i de qualitat».

Aquest guardó, atorgat per la Fundació per a l'Educació Ambiental (FEE), mitjançant Adeac (Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor), és un reconeixement internacional de l'elevada qualitat de l'aigua d'una platja, així com un premi a l'esforç, públic i ciutadà, per complir els criteris exigits de legalitat, accessibilitat, sanitat, educació ambiental, neteja i seguretat de les platges.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *