Serveis Públics

Torna el Benibus, el servei de transport gratuït que uneix nucli urbà i costa a Benissa

El Benibús estarà actiu fins al 2 d'octubre, donant servei més enllà de la temporada estival
Benibús. Imatge de fitxer. / Ajuntament de Benissa.

Just avui, dijous 23 de juny, comença a rodar de nou el Benibus, transport gratuït que cobreix la ruta des del centre urbà cap a la costa de Benissa i la piscina municipal. Un servei que va arribar a Benissa, ja fa uns anys, per tal de connectar diferents zones de l'extens terme municipal, donant una solució de transport als veïns que no disposen de vehicle propi, i alhora apostar per la implantació de models de desplaçament més sostenibles. El Benibus comporta reduir el consum energètic i les emissions contaminants, aconseguint alhora garantir la qualitat de vida de la ciutadania.

Per a la tranquil·litat dels usuaris, fonts municipals expliquen que es manté la mesura de seguretat sanitària de desinfectar l'autobús durant la parada a La Fustera.

A més, com a novetat aquest any, s'inclou una iniciativa especial per millorar el servei, que consisteix en una nova pestanya habilitada a l'aplicació Línia Verda, on els usuaris podran traslladar qualsevol suggeriment o problema que passi amb el transport.

El Benibús estarà actiu durant tota la temporada d'estiu i s'estendrà fins al 2 d'octubre.

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *