Esports

Torna el Torneig Nits d'Estiu d'Ondara del 13 al 25 de juny

Es disputarà al Pavelló Municipal d'Ondara en dues disciplines esportives: futbol sala i bàsquet (masculí i femení)
Cartell del torneig / Ajuntament d'Ondara

El Ajuntament d'Ondara, a través de la regidoria de Esports que dirigeix Mar Chesa, ha tornat a impulsat per a aquest estiu del 2022 la celebració del III Torneig Nits d'Estiu d'Ondara, que es disputarà al Pavelló Municipal d'Ondara en dues disciplines esportives: futbol sala i bàsquet (masculí i femení).

Des de la Regidoria d´Esports de l´Ajuntament d´Ondara, en col·laboració amb els clubs esportius locals, es proposa per a les nits d´aquest estiu 2022 aquest torneig, que se celebrarà del 13 al 25 de juny.

Es tracta d'un torneig d'àmbit local i comarcal on els participants es podran inscriure fins al 5 de juny. El preu de les inscripcions és de 25€ per cada equip i de 10€ per cada jugador/a. La participació pot ser tant masculina com a femenina. Les inscripcions ja es poden fer per telèfon: Bàsquet – 687009793 i futbol sala – 655589699.

L´organització es reserva el dret de poder modificar les dates segons les necessitats del torneig. Hi haurà un mínim de 4 equips per modalitat, amb un màxim 10. A més, es lliuraran premis per als 3 primers classificats de cada categoria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *