Obres

Xàbia modernitza la gestió dels aparcaments subterranis

Una de les novetats principals és que s'instal·laran caixers automàtics amb terminals de pagament per targeta
Un pàrquing subterrani / Pixabay

Xàbia modernitzarà els propers mesos el sistema de control d'accessos i gestió dels aparcaments subterranis de la plaça de la Constitució i el Portal del Clot. L'Ajuntament adjudicarà en el proper ple aquest servei per als propers cinc anys per 862.947,88 euros.

Aquesta nova contracta suposarà una gestió més moderna i eficaç de les instal·lacions, així com una digitalització progressiva en el servei. Perquè, encara que en un primer moment els aparcaments es gestionaran amb la maquinària i elements existents, en un termini màxim de 2 mesos s'haurà d'implementar un sistema de telegestió, que es combinarà amb una atenció presencial bàsica a tots dos aparcaments.

Una de les novetats principals és que s'instal·laran caixers automàtics amb terminals de pagament per targeta, una de les principals demandes dels usuaris. Aquesta contracta també inclou el manteniment i la neteja dels aparcaments, les seves dependències, accessos i dels lavabos amb caràcter diari.

Els aparcaments municipals sumen una borsa de 881 places entre la Plaça Constitució i el Portal del Clot.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *