Educació

Xàbia treu l'escola d'estiu gratuïta per a famílies treballadores

Combina lleure i educació per a menors de 3 a 14 anys per facilitar la conciliació familiar i laboral durant l'estiu
Cartell de l'Escola d'Estiu / Ajuntament de Xàbia

El Ajuntament de Xàbia recupera la escola d'estiu gratuïta, una opció per a nens i nenes entre 3 i 14 anys que combina lleure i educació, i que pretén facilitar la conciliació familiar i laboral durant les vacances lectives. La Escola d'Estiu es prolongarà del 4 de juliol al 26 dagost, en horari del matí

Tal com explica la regidora d´Infància, Montse Villaverde, aquesta opció lúdica d´oci educatiu adaptarà les activitats als diferents grups d´edat dels participants perquè puguin gaudir de l´estiu.

Així doncs, hi haurà dues propostes. Una per a nens i nenes des de 3 anys (que ja estiguin escolaritzats al primer curs d'educació infantil) i fins a 10 anys. Aquest taller serà de 9 a 14 hores (si és necessari s'habilitaria també una escola en horari de 7:45 a 9 hores) a les instal·lacions del CEIP Graüll (Av Ramon Llidó, 1). Les sol·licituds es poden fer per a un únic mes o tots dos.

L´altre taller està més enfocat als joves de 10 a 14 anys. Es realitzarà a l'espai de Play Jove (a la plaça de la Constitució) també de 9 a 14 hores i comptarà amb una oferta variada d'activitats tecnològiques, scape room i activitats aquàtiques. En aquest cas, les sol·licituds es poden fer des de períodes quinzenals, podent sol·licitar fins als dos mesos.

Els interessats a sol·licitar plaça poden fer-ho del 8 al 16 de juny a través del registre (OAC). La concessió de les places estarà lligada a la baremació de la documentació aportada, segons els criteris a valorar i no depèn de lordre dinscripció. Un cop avaluades totes les sol·licituds es comunicarà l'admissió personalment als admesos per telèfon.

Per a més informació, els interessats poden contactar amb el departament de Joventut a la Casa de Cultura (al 965 794 344 extensió 3401) o escriure al correu angels.oliver@ajxabia.org

Documentació a presentar

  • Fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor.
  • Fotocòpia del llibre de família (fulls on apareguin tots els membres).
  • Fotocòpia de la declaració de l'impost sobre la renda de les persones físiques de l'any 2020, bé conjunta de la unitat familiar, bé individual de cadascun dels membres que la componen. En cas de no obligatorietat de fer la declaració, presentar certificat negatiu d'Hisenda.
  • Certificat del grau de discapacitat del participant, germans, mare, pare o tutor si escau.
  • Certificat d'empadronament
  • Certificat de família monoparental si escau.
  • En cas de custòdia compartida, conveni regulador.
  • Vida laboral del pare, mare o tutor.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *