Societat

130 nens i nenes participen a l'escola d'estiu de Xàbia

La regidoria de Joventut ha indicat que encara queden places daquest servei gratuït per al mes dagost
Xiquets i xiquetes en una jornada de l'Escola d'Estiu / Ajuntament de Xàbia

La Escola d'Estiu de Xàbia, organitzada per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament Xàbia, permet conciliar aquestes setmanes de vacances escolars més de 100 famílies del municipi alhora que ofereix lleure educatiu als 130 nens i nenes inscrits.

Aquest servei es va posar en marxa el 4 de juliol passat i estarà operatiu fins al 26 d'agost. Els assistents gaudeixen de nombroses activitats com la robòtica (gaming), jocs aquàtics, partits de futbol i pàdel surf, entre d'altres, de dilluns a divendres des de les 9 del matí fins a les 14 hores.

Tal com expliquen des del departament de Joventut, hi ha dos grups: un compost per menors d'entre 3 a 10 anys i que centren les seves activitats al CEIP Graüll, i un altre d'entre 10 a 14 anys, que tenen com a base Play Jove . A més de les activitats que hi fan, cada dimecres i divendres van junts a la platja de l'Arenal per gaudir també de l'oci aquàtic.

Com recorden des de Joventut, aquest any la inscripció és totalment gratuïta i, a més, encara és possible apuntar-se a l'agost a través de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC).

Documentació a presentar:

– Fotocòpia del DNI del pare, la mare o el tutor.

– Fotocòpia del llibre de família (fulls on apareguin tots els membres).

– Fotocòpia de la declaració de l'impost sobre la renda de les persones físiques de l'any 2020, bé conjunta de la unitat familiar, bé individual de cadascun dels membres que la componen. En cas de no obligatorietat de fer la declaració, presentar certificat negatiu d'Hisenda.

– Certificat del grau de discapacitat del participant, germans, mare, pare o tutor si escau.

- Certificat d'empadronament

– Certificat de família monoparental si escau.

– En cas de custòdia compartida, conveni regulador.

– Vida laboral del pare, mare o tutor.

Per a més informació, els interessats poden contactar amb el departament de Joventut a la Casa de Cultura (965 794 344 EXTENSIÓ 3401) o escriure al correu angels.oliver@ajxabia.org.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *