Serveis Públics

Arrenca el servei porta a porta per a la recollida de RSU dels hostalers del nucli antic de Calp

El servei s'implanta a partir del 7 de juliol i estarà en funcionament tot l'estiu per millorar la imatge i la neteja del centre històric
Casc històric de Calp. / Ajuntament de Calp

A partir d'aquesta setmana entra en funcionament a Calp el servei de recollida de residus porta a porta per als hostalers del nucli antic. Un servei que estarà actiu durant tot el estiu. Segons informen des de l'ajuntament, la modificació del servei, implica que a partir d'avui, dilluns, 4 de juliol, s'eliminaran els contenidors soterrats de la plaça del Mosquit, el carrer Santíssim Crist i els ubicats a la cruïlla del carrer Llibertat amb carrer Major, i s'estableix una nova ubicació de contenidors de superfície a l'aparcament del nucli històric a l'entrada del carrer Llibertat.

I serà a partir de dijous, 7 de juliol, quan s'implanti el servei específic de recollida porta a porta dirigit a establiments hostalers situats a la zona del nucli històric. D'aquesta manera, l'Ajuntament de Calp i l'empresa concessionària del servei de recollida de RSU, Acciona, segueixen reforçant el servei durant l'estiu. De fet, fa unes setmanes es va posar en marxa un Pla per millorar el servei durant la temporada estival en què l'Ajuntament ha previst invertir més de 231 mil € i l'objectiu del qual és evitar desbordaments i acumulació de residus i retards en el servei de recollida.

Ara es produeixen noves modificacions al servei de recollida al nucli antic de manera que a partir d'aquesta setmana es duran a terme les accions d'adequació i posada en marxa de les novetats que s'inclouen al servei per a nucli històric.

Nous Contenidors

El servei específic de recollida porta a porta dirigit a establiments hostalers situats a la zona del nucli històric suposa el repartiment per part d'Acciona, de contenidors de petites dimensions a cada establiment. Aquests contenidors hauran de ser guardats a les instal·lacions dels establiments i trets a la via pública en horari de 21:00 a 0:00 hores per a la posterior recollida pels serveis de recollida en torn de nit tots els dies de la setmana, de dilluns a diumenge a partir de la nit del 7 al 8 de juliol.

Un cop realitzada la recollida els contenidors hauran de ser guardats pels establiments dins de les seves instal·lacions per tal que no romanguin contenidors a la via pública fora de l'horari de dipòsit de residus. Els establiments poden sol·licitar el seu contenidor a l'empresa concessionària ACCIONA al telèfon 96 583 25 61 i l'empresa en farà el repartiment dijous, dia 7 de juliol.

Cal destacar que, a més, per donar servei al nucli històric es comptarà amb els punts de dipòsit de residus ubicats al carrer Benissa, plaça del Salvador i de l'avinguda Mare de Deu del Carme.

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *