Concerts

Benitatxell celebra el Festival de Bandes de Música Festera el 10 de juliol

La banda municipal poblera serà l´amfitriona d´aquest intercanvi musical amb Calp i Ènova per commemorar les festes de Moros i Cristians
Cartell del Festival de Bandes de Música Festera / Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell

Després de l'èxit de la primera trobada l'estiu passat, el Festival de Bandes de Música Festera de El Poble Nou de Benitatxell torna per consolidar-se. Aquest diumenge 10 de juliol, l'Agrupació Musicomunicipal Santa Maria Magdalena del Poble Nou de Benitatxell oferirà un concert juntament amb dues bandes convidades: la Unió Musical Calp-Ifach i l'Agrupació Musical Enovense.

La jornada començarà amb novetat aquest any: una gran cercavila que anirà des de la plaça de l'Església fins a la plaça de les Pesqueres, lloc on se celebrarà el festival. La desfilada començarà a les 18:30 hi l'intercanvi musical a les 19:30 h.

Amb aquest festival es vol recordar i commemorar la festa de Moros i Cristians, que va deixar de celebrar-se al poble el 2012. Cada banda tocarà, de manera independent, tres peces musicals de música festera: un pasdoble, una marxa mora i una marxa cristiana.

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *