Societat

Benitatxell organitza rutes teatralitzades per visitar els seus atractius

El 14 i 28 de juliol, i 4, 11 i 18 d'agost, un personatge del segle XVIII guiarà els visitants pels atractius del nucli urbà
El guia de la ruta durant una / Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell

Per donar a conèixer i potenciar el nucli antic de El Poble Nou de Benitatxell, la Regidoria de Turisme ofereix aquest estiu les rutes teatralitzades Un museu al vent els dies 14 i 28 de juliol; i 4,11 i 18 d'agost.

Un personatge del segle XVIII que espera l'arribada de la carta de poblament del Duc de Medinaceli guiarà els visitants pels principals atractius del centre urbà, com ara l'església, el Portalet i el mirador, el Raconet, l'antiga carnisseria i casa -posada, el Cinema Cervera o els carrers que homenatgen la important emigració dels poblers i pobleres a Argentina i Algèria a finals del segle XIX i principis del segle XX.

“A través d´aquesta proposta es pretén donar a conèixer la història i els orígens del nostre poble d´una forma original i divertida. Volem captar l´atenció dels visitants i turistes més enllà de l´oferta de sol i platja i potenciar així el nostre nucli antic, que és un gran desconegut per a molta gent”, ha destacat el regidor de Turisme i Patrimoni, Víctor Bisquert.

Les rutes, totalment gratuïtes, començaran des del Mercat Municipal a les 19:30 h. Les places són limitades i cal la inscripció prèvia a través del correu benitatxell@touristinfo.net, trucant al 96 649 35 46 o presencialment a l'Oficina de Turisme (C/ Mercat, 1).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *