Educació

Benitatxell prepara un circuit d'educació viària per als més petits

L'objectiu era conscienciar sobre seguretat viària, primers auxilis i el perill de conduir sota els efectes de substàncies estupefaents
Els nens i nenes al taller d'educació viària amb la Policia Local / Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell

Els més petits i petites del Poble Nou de Benitatxell es consciencien sobre seguretat viària, primers auxilis i el perill de conduir sota els efectes de substàncies estupefaents. Aquest dimarts, la Policia Local i l'agrupació de Protecció Civil han muntat, dins de la programació de les festes patronals, un circuit d'educació vial.

El parc ha tingut tres àrees diferents. D'una banda, els nens i les nenes han après les normes de circulació i el significat de la senyalització vial a través d'un circuit amb bicicletes.

També hi havia un estand amb ulleres de simulació de diferents substàncies estupefaents o estats que cal evitar en la conducció, com l'alcohol, l'LSD i els al·lucinògens, el cànnabis o el cansament.

I, finalment, Protecció Civil ha impartit un taller per obtenir els coneixements bàsics i saber com actuar en cas de parada respiratòria o ennuegament, amb les tècniques de reanimació cardiorespiratòria o les maniobres de Heimlich per a nens i adults.

El muntatge d'aquest circuit, que es preveu repetir en futurs esdeveniments i portar-lo a l'escola, ha estat possible gràcies a dos veïns del municipi de nacionalitat alemanya, Hermann i Angelika, que van fer una donació desinteressada per a la compra de tot el material: bicicletes de diferents mides, senyalització, mini semàfors, ulleres simuladores, etc.

 

 

 

 

 

 

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *