Obres

Benitatxell reobre el pàrquing del carrer Capelletes totalment renovat

La reordenació ha aconseguit optimitzar l'espai perquè hi càpiguen unes 90 places més d'aparcament, a més d'una ampliació de la zona canina
El pàrquing renovat del carrer Capelletes / Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell

L'Ajuntament de El Poble Nou de Benitatxell ha finalitzat les obres de reforma del pàrquing de Capelletes. Gràcies a aquesta actuació, executada per 137.644,81 euros (IVA inclòs), s'ha aconseguit reorganitzar les places d'aparcament, millorar-ne la imatge i habilitar un nou parc per a gossos.

Aquest solar, que es fa servir com a zona d'aparcament des de fa alguns anys, té un ús important, ja que se situa en un dels principals vials de la localitat al costat d'importants serveis com una farmàcia, Correus, una parada d'autobús, l'estanc , una sucursal bancària, etc.

L'objecte del projecte era embellir tant l'espai d'aparcament com la zona de gossos ja existents i corregir deficiències. Abans de la reforma, el paviment era de sorra molt fina i era molt molesta, ja que ocasionava molta brutícia. La tanca perimetral presentava trencaments i deformacions, i la zona de gossos era reduïda i estava degradada.

Ara tots aquests desperfectes s'han solucionat, aconseguint un espai útil i curós. La reordenació ha aconseguit optimitzar al màxim l'espai perquè hi càpiguen més places d'aparcament, prop d'unes 90. A més, s'ha substituït el paviment per un de tipus compacte, s'han delimitat les places d'aparcament i s'ha introduït arbrat i vegetació que proporcionen ombra i milloren la qualitat de lambient i la imatge del lloc. També se n'ha creat una de nova zona d'ús caní ampliada, que compta amb nova vegetació i bancs.

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *