Obres

Benitatxell reemplaçarà la canonada del Camí de l'Abiar i millorarà el subministrament d'aigua

Durant el transcurs de les feines, que s'estima que tinguin una durada de dos mesos, no es tallarà la circulació de vehicles
Camí de l'Abiar / Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell

A partir de la primera setmana d'agost, l'Ajuntament del El Poble Nou de Benitatxell iniciarà les obres de millora de la xarxa hídrica al Camí de l'Abiar. Els treballs consistiran a reemplaçar la canonada existent, que és de 90 mm de secció, per una de fosa dúctil de 150 mm de secció.

Aquest fet permetrà millorar les condicions de pressió del servei i posar fi a les contínues avaries per fuites d'aigua que generen molèsties al veïnat. En total, es renovaran 755 metres de canonada.

També es renovaran les connexions des de la nova canonada a les existents al llarg dels camins que travessa i es farà el mateix amb les escomeses que arriben als habitatges adjacents.

A més, l'actuació continuarà amb el projecte de millores generals del sistema hidràulic, que permetrà el subministrament des de la urbanització Los Molinos cap al centre urbà, en cas que hi hagués alguna avaria a les connexions habituals.

Es preveu que les obres tinguen una durada dos mesos. En cap moment es tallarà la circulació de vehicles, encara que és possible que en algun tram, de manera puntual, es deixi un sol carril de circulació amb semàfors en automàtic per controlar el trànsit. Un cop finalitzats els treballs, es procedirà a asfaltar el camí mitjançant una subvenció de la Diputació dAlacant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *