Societat

Comença a Benitatxell l'autobús gratuït a la cala del Moraig amb noves parades

Els punts de recollida de banyistes són: cementiri municipal, pàrquing davant del Masymas, aparcament del col·legi Lady Elizabeth i la cala
L'autobús llançadora gratuït a la cala del Moraig / Ajuntament del Poble Nou de Benitatxell

A partir d'aquest dissabte 2 de juliol, el autobús llançadora gratuït habilitat per l'Ajuntament de El Poble Nou de Benitatxell prestarà servei per portar els banyistes a la cala del Moraig. Després de l'experiència pilot de l'estiu passat, aquest any s'ha decidit ampliar els punts de recollida, que passen de dos a quatre.

Així, l'autobús sortirà al matí des del centre urbà i farà parada també al pàrquing davant del Masymas, l'aparcament del col·legi Lady Elizabeth i, finalment, la cala. El mateix recorregut, però a la inversa, ho farà al migdia, ia la tarda torna a començar. A més, cada 15 o 20 minuts baixarà i pujarà als banyistes des de laparcament de la cala fins a peu de platja. Una alternativa còmoda al pronunciat pendent que es fa especialment difícil de pujar els dies de molta calor, amb l'hamaca i la nevera a sobre.

Horaris

Els dissabtes, diumenges i festius farà la primera eixida des del pàrquing al costat del Cementiri Municipal a les 9:30h, i tornarà de la cala al centre urbà a les 14:00h. A la tarda tornarà a sortir a les 16:00h des del cementiri i retornarà als darrers banyistes des de la platja a les 18:30h. Entre setmana, l'horari serà el mateix excepte la primera sortida, que es realitzarà a les 10:00 en comptes de a les 9:30 h.

Aquest servei cerca descongestionar de vehicles la zona de costa i, alhora, promoure les visites al centre urbà de la localitat. Més endavant, la segona quinzena de juliol, es posarà en marxa el nou sistema de control d'accés al Moraig amb pàrquing de pagament. A més dels residents de Benitatxell, els usuaris que escullen l'autobús com a mètode de transport estaran exempts de pagament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *