Educació

Creama Xàbia ofereix el curs d'auxiliars de comerç per a joves

Formarà al mercat, preparació i venda de comandes, tractament informàtic de dades, operacions d'emmagatzematge i atenció al client
Cartell de l'anunci del programa de formació / Ajuntament de Xàbia

Creama Xàbia torneu a oferir el programa de formació i qualificació bàsica com auxiliars de comerç i magatzem adreçat a joves d'entre 16 i 21 anys, preferentment sense graduat a l'ESO. Es tracta d'una opció formativa que acumula 690 hores, per la qual cosa es desenvolupa amb un calendari similar a l'escolar (de setembre del 2022 al juny del 2023) de dilluns a divendres en horari de matí.

Al curs s'aprendran nocions de mercat, preparació i venda de comandes, tractament informàtic de dades, operacions d'emmagatzematge i atenció al client. Al final inclou una part pràctica a empreses locals.

Des de Creama destaquen que gran part de l'alumnat en edicions anteriors ha trobat ocupació gràcies a aquesta formació. Les persones interessades poden ampliar informació a les oficines de Creama Xàbia, al telèfon 965794266 o reservar plaça a la web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *