Sanitat

El nou hospital HCB Dénia millora la sanitat a la Marina Alta

L'hospital compta amb serveis de consultes externes i especialitats mèdiques, laboratori, radiodiagnòstic i servei d'urgències
L'equip sanitari a la porta de l'hospital HCB Dénia / Hospital HCB Dénia

El nou Hospital HCB Dénia del grup HCB Hospitales ha iniciat la seva activitat oferint consultes externes amb els millors especialistes de la Marina Alta, l?àrea de radiodiagnòstic i el servei d?urgències 24 hores.

La Direcció complet d'HCB Hospitales ha organitzat un acte d'acollida per a tot l'equip d'HCB Dénia format per personal mèdic, sanitari, administratiu, d'admissió, call center i intèrprets, farmàcia, laboratori, quiròfan, neteja, manteniment, informàtica, tècnics, cafeteria i cuina i relacions públiques.

La Directora General d'HCB Hospitals, la Dra. Ana Paz Brown, ha felicitat tot l'equip pel gran treball realitzat “per fer realitat aquest projecte en què ara tots i cadascun de vosaltres sou els protagonistes i estic segura que posareu al servei dels pacients tot el vostre afecte i bon fer professional.”

Tot els equips han començat amb il·lusió aquest nou projecte que arrenca amb una premissa molt clara: aplicar al dia a dia els estàndards de Qualitat Assistencial i Seguretat del pacient que regeixen a l'Hospital HCB Benidorm, un know how i manera de treballar per la qual fa un any va obtenir l'acreditació sanitària més prestigiosa del món, la Joint Commission International (JCI).

L'Hospital HCB Dénia té previst obrir per fases per garantir la qualitat de cada circuit assistencial: en aquesta primera etapa s'ofereixen els serveis de consultes externes i especialitats mèdiques, on s'hi inclou el servei de laboratori i radiodiagnòstic, així com la realització de diverses proves diagnòstiques; a més, el servei d'urgències és obert les 24 hores.

El pla d'obertura de l'Hospital HCB Dénia preveu una fase més avançada en què s'obrirà el bloc quirúrgic íntegrament i la Unitat de Cures Intensives, cosa que donarà lloc a l'ampliació de l'ús d'Hospitalització.

HCB Dénia és el segon hospital del Grup HCB, un grup sanitari privat i familiar que porta a Dénia el seu model propi d'atenció sanitària, un nou model de sanitat privada a la Marina Alta basat en la proximitat, la calidesa, la Qualitat Assistencial i la Seguretat del pacient.

L'Hospital HCB Dénia

HCB Dénia compta amb 6.500 m² de lluminoses i àmplies instal·lacions que acullen més de 40 serveis mèdics entre hospitalització, consultes externes, UCI i urgències.

• Més de 40 serveis i especialitats mèdiques
• Àrea d'admissió i equip d'intèrprets internacional
• Hospitalització amb 54 llits
• 18 Consultes mèdiques
• Servei d'Urgències 24 hores
• Unitat de Cures Intensives (UCI) amb 7 boxes
• Quiròfans
• Cafeteria
• Sala de Fisioteràpia i Rehabilitació
• Servei d'Ambulancies
• Pàrquing propi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *