Societat

'El teu millor estiu a Teulada Moraira', la nova campanya interactiva a xarxes socials

Les imatges dels usuaris que vulguin mostrar els seus millors moments al municipi es publicaran a les xarxes socials de Turisme
Vista des de la platja del Portet de Moraira / Ajuntament de Teulada

La regidoria de Participació Ciutadana, delegada a Luis Caballero, ha preparat la campanya El teu millor estiu per fomentar la interacció de residents i visitants de Teulada Moraira compartint fotografies i vídeos de com estan vivint la seva estiu al municipi.

D'aquesta manera, es publicarà a les xarxes socials de Teulada Moraira Turisme les imatges dels usuaris que vulguin mostrar els seus millors moments al municipi; des d´una barbacoa amb amics, una ruta senderística o fins a un dia de platja.

Per això, sota els hashtags #TMejorverano i #TeuladaMoraira oa través del correu participacionciudadana@teuladamoraira.org, els usuaris podran compartir fotografies i vídeos en què mostrin els seus activitats estiuenques preferides, els llocs que visiten i tot el que més els agrada de Teulada Moraira. L'objectiu és mantenir un contacte més proper amb la ciutadania personalitzant aquestes experiències.

Per la seva banda, Luis Caballero, ha assenyalat que «aquesta iniciativa ens permet conèixer millor els qui formen part del municipi, tant veïns i veïnes com turistes, mostrant les activitats que més els agrada i compartint l'ampli ventall de possibilitats i meravelles que tenim a Teulada Moraira».

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *