Obres

El trinquet d´Ondara ja té entrada accessible

L'Ajuntament creen una rampa d'accés amb barana i amplia la vorera, coincidint amb el 150è aniversari del Trinquet Municipal
Nova entrada accessible del Trinquet Municipal / Ajuntament d'Ondara

L'Ajuntament d'Ondara culmina les obres d'accessibilitat per habilitar una entrada accessible i segura Trinquet Municipal d'Ondara, que es van iniciar a mitjans del passat mes de juny. L´Alcalde d´Ondara, José Ramiro, ha visitat l´actuació realitzada al trinquet, acompanyat per la regidora de Patrimoni, Raquel López, i pel regidor de Manteniment d´Edificis, Miguel Gomis.

A la visita ha recordat que aquestes obres permeten millorar la accessibilitat i la seguretat de l'accés del Trinquet Municipal, ja que aquesta instal·lació esportiva tenia barreres arquitectòniques, pel fet que es tracta d'un edifici patrimonial datat el 1872, i ha recordat que s'ha pensat en aquesta accessibilitat l'any del 150 aniversari del Trinquet Municipal, per posar en valor ledifici.

La porta d'accés principal al Trinquet, al carrer Sant Benet, constava de dos esglaons al costat d'una vorera estreta, en un costat del carrer on estava permès l'aparcament, cosa que dificultava l'accés a l'edifici. Les actuacions que ha impulsat l‟Ajuntament han inclòs la creació d‟una rampa l‟accés al trinquet per a persones amb mobilitat reduïda, de manera que es respecta l‟edifici i al mateix temps ho fa més accessible i s‟aconsegueix una entrada molt més segura per als usuaris , en haver-se col·locat també una barana per separar l'entrada a l'edifici del pas de vehicles pel carrer. També s'ha ampliat la vorera en aquest punt, fent-la més àmplia per col·locar la rampa i l'escala a l'altra banda, i des d'ara no es permet aparcar a aquest tram del carrer, per a més seguretat.

Per executar aquests treballs, l'Ajuntament d'Ondara n'ha rebut una subvenció de la Generalitat Valenciana de 11.218,91 euros, fet que suposa un percentatge del 63% del cost de l'obra. La subvenció està emmarcada en les ajudes destinades a finançar actuacions a realitzar pels municipis i les entitats locals menors de la Comunitat Valenciana, referides a facilitar l'accessibilitat de les cases consistorials i edificis públics destinats a tercera edat, a persones amb discapacitat o diversitat funcional ia altres usos públics, mitjançant l'eliminació de barreres arquitectòniques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *