Obres

Entrevista a Pilar Bernabé, Delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, a l'estrena de la variant de Benissa

La Delegada de Govern incideix que aquesta infraestructura suposarà una gran repercussió social i econòmica per a la Marina Alta
Acte d'obertura oficial de la variant de Benissa / Ràdio Litoral

Avui és un dia històric per Benissa. Aquest migdia s'ha obert al trànsit, després de 15 anys en obres i uns 30 de reivindicacions veïnals, la variant. I encara que el resultat no és l'esperat per una gran majoria de veïns, a Benissa respiren, perquè finalment s'han acabat les obres d'un projecte que té els orígens a la dècada dels 90. Delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha presidit aquest migdia la posada en servei d'aquesta infraestructura viària amb què es pretén descongestionar el trànsit que travessa Benissa i parteix en dos el nucli urbà. Una actuació amb què es persegueix millorar la seguretat viària i reduir la contaminació generada pel dens trànsit de vehicles al seu pas per la coneguda com a Avinguda del País Valencià.

Una obra d'envergadura que ha implicat una inversió superior als 38 milions d'euros i que abasta una superfície important del terme municipal benisser, amb un recorregut de 5 quilòmetres de vials.

Hem entrevistat la Delegada del Govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, que ha avançat, la intenció de posar en marxa un projecte complementari de millora de la funcionalitat i seguretat viària de la N-332 entre Benissa i Teulada i la seva connectivitat amb la autopista AP-7. 

Aquí podeu escoltar l'entrevista íntegra

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *