Economia

Gata contracta quatre treballadors a través de programes de foment de l'ocupació

A través del programa EXPLUS i EMPUJU, s'han contractat dos peons per a la brigada de serveis i dues administratives durant un any
Els treballadors contractats amb responsables i regidors de l'Ajuntament de Teulada / Ajuntament de Gata de Gorgos

El Ajuntament de Gata ha contractat quatre persones a través de les Subvencions EXPLUS i EMPUJU de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball a través de LABORA, el Servei Valencià d'Ocupació i Formació.

A través del programa EXPLUS, s'han contractat dos peons per a la brigada de serveis municipals durant 1 any a partir del 21 de juliol de 2022. Aquesta subvenció té un import de 30.384 euros, per a la contractació temporal a jornada completa de persones desocupades del menys 30 anys per entitats locals de la Comunitat Valenciana (Avalem experiència plus), susceptible de ser finançada pel Fons Social Europeu amb càrrec al Programa Operatiu FSE 2021-2027 de la Comunitat Valenciana.

Dins del programa EMPUJU, s'han contractat dues administratives, durant 1 any, a través d'una subvenció per un import de 31.585,32 euros per a la contractació temporal a jornada completa de persones aturades menors de 30 anys que figuren inscrites com a demandants d'ocupació a els Espais Labora de la Generalitat i com a beneficiàries al fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Condicions que s'hauran de complir en el moment de la contractació, en el marc del Programa Operatiu d'ocupació juvenil del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *