Cultura

La Biblioteca de la MACMA recull treballs de recerca de la Marina Alta

La Mancomunitat convida a que t'inscriguis i donis a conèixer la teva feina relacionada amb l'àmbit territorial de la comarca o algun dels seus pobles
Cartell del nou projecte / MACMA

Des de la Biblioteca de la Marina Alta de la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta (MACMA) es comença un nou projecte basat en la recollida de fons de recerca vinculats a la comarca de la Marina Alta.

Des de l'equip de la MACMA es fa una crida a la recopilació de tots els treballs de recerca (Treballs de Cicle Formatiu, TFG, TFM o Tesi Doctoral) relacionats amb l'àmbit territorial de la comarca de la Marina Alta o d'algun dels pobles que la conformen. Els treballs poden ser de qualsevol mena de matèria.

Aquest projecte té com a objectiu recollir en un mateix punt totes aquelles investigacions vinculades a la Marina Alta, afavorint així l'accés a aquest tipus d'informació a totes aquelles persones que estan fent actualment qualsevol estudi.

A la primera fase del projecte, la Mancomunitat ha realitzat un primer contacte amb totes les persones autores de treballs de recerca que figuren a les diferents plataformes digitals universitàries, tant de dins com de fora del territori valencià.

En aquesta segona fase, la MACMA fa una crida a la participació ciutadana i convida totes aquelles persones interessades a formar part d'aquest projecte de recerca comarcal a què es inscriguin. Aquelles persones interessades poden participar oferint i donant a conèixer la seva feina en qualsevol de les quatre modalitats següents:

– Només de CONSULTA DIGITAL: consulta digital a la pàgina web de la Biblioteca, SENSE opció de descàrrega lliure.

– Només de CONSULTA DIGITAL: consulta digital a la pàgina web de la Biblioteca, AMB opció de descàrrega lliure.

– Només de CONSULTA PRESENCIAL: a les oficines de la MACMA a Ondara, SENSE permís d'escanejar aquelles parts interessants del treball.

– Només de CONSULTA PRESENCIAL: a les oficines de la MACMA a Ondara, AMB permís d'escanejar aquelles parts interessants del treball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *