Mar i Platges

La Conselleria inicia sondejos a les platges de Calp en plena temporada de bany

Uns treballs amb què es pretén resoldre el mal funcionament dels lavpiés i les queixes que això ha suscitat entre els banyistes
Platges de Calp. / Amanda Ortolà

La Conselleria ha iniciat a Calp uns treballs de sondeig a les platges per a la creació de nous pous que resolguin els problemes de subministrament hídric que tenen les instal·lacions de rentapeus a les zones de bany de la localitat. Així ho ha constatat el regidor de Platges, Matías Torres.

Amb aquestes tasques, que ja han arrencat a la Fossa i que continuaran a la zona de l'Arenal, es pretén donar resposta a les queixes dels usuaris de les platges. El regidor ha reiterat que aquesta actuació és competència de la Conselleria. Què se li va sol·licitar a l'administració autonòmica la possibilitat de transferir la competència a l'Ajuntament, a fi de donar més agilitat a la resolució d'aquest problema. Una situació que ha suscitat les crítiques i el malestar de veïns i turístiques, davant d'un servei deficient.

Torres ha mostrat el seu malestar amb la Conselleria perquè, segons explica, des de fa gairebé un any, l'Ajuntament de Calp li va traslladar aquest problema i no ha estat fins ara, en ple mes de juliol, en temporada alta turística i quan les platges de Calp hi són plenes, quan decideixen dur a terme aquestes obres.

El regidor entén la indignació dels usuaris de les zones de bany i reitera que molt a desgrat seu aquesta és una responsabilitat de la Conselleria. Un problema que també pateixen altres punts del litoral valencià, d'important atracció turística, com ara Benicàssim o Alacant.

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *