Cultura

La Petricor Arts estrena a Benissa Swarovski Granel, teatre d'avantguarda amb essència comarcal

35 actors i actrius participen en aquest projecte teatral que romandrà en cartell fins a finals del mes de juliol
Cartell Swaroski a Granel. / Petricor Arts

Swarovski a Granel, és el títol de la proposta teatral que s'estrena avui, divendres 22 de juliol, a Benissa, però que es podrà gaudir, a les diferents passades programades, fins al 30 de juliol a la localitat. De la mà d'Inma Rodríguez i Nydia Crespo, autores i directores de l'obra, uns 35 actors i actrius interpretaran mitjançant un total d'11 escenes, entrellaçades, històries, realitats i existències, que mostren l'ànima de les persones. Una proposta teatral que vol fer un recorregut per les opressions que patim dia a dia, segons indiquen les promotores d'aquest projecte teatral.

Música, cant, interpretació, ball, audiovisuals,… una forma d'expressió artística que es posarà en escena a la nau de Porsecol, ubicada a l'entrada al nucli urbà de Benissa des de Teulada. Gairebé dues hores d?espectacle inèdit, que neix aquí, a la comarca.

 

Les entrades es poden aconseguir online, o de forma presencial a les taquilles ubicades a l'Avinguda País Valencia, 89 ia les instal·lacions d'Assegurances Carmen Cabrera. Una experiència teatral intensa i atrevida, que tenim molt a prop, a Benissa, ia la qual Nydia Crespo i Inma Rodríguez ens conviden, convençudes que quedarem impactats per aquesta experiència, que qualifiquen de potent, alegre i atrevida.

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *