Concerts

Marta Sánchez i els grups Mc Lucas the Band i els Astrolabis actuaran al Calp Pop Festival 2022

Calp presenta la segona edició d'aquest Festival que amplia a dos dies de concerts i manté la seva aposta pel Pop Espanyol dels 80
Presentació del Calp Pop Festival / Ajuntament de Calp

El Calp Pop Festival es fa el seu lloc al calendari estiuenc de la ciutat del Penyal. Una aposta de l'Executiu local amb què posar Calp al mapa dels festivals d'estiu, apostant pel pop nacional i els grups i cantants que van triomfar als 80 i que segueixen tenint el seu públic incondicional.

Aquest matí l'alcaldessa, Ana Sala, i el regidor de Festes, Paco Avargues, han presentat aquest esdeveniment que compleix la segona edició i que se celebrarà el 13 i el 14 d'agost al Parc de la Creativitat.

El cartell inclou diverses propostes, apostant tant per reconeguts artistes nacionals com pensant en fomentar i donar suport als grups locals. Si l'any passat el cap de cartell van ser Los Secretos, aquest any és Marta Sánchez. La cantant madrilenya pujarà a l'escenari, el diumenge 14, a les 23 hores.

El Festival també comptarà amb les actuacions dels grups locals Mc Lucas the Band i els Astrollavis, que delectaran els seus seguidors el dissabte 13 d'agost a partir de les 20 hores. Aquell mateix dia també pujarà a l'escenari Tumbalea Revolution DJ Néstor García.

Amb aquesta activitat es dóna continuïtat a l'oci després de les festes patronals, pensant en els veïns i els turistes que trien el municipi com a destinació per passar les vacances o escapada d'estiu, segons remarquen des de l'Executiu local, que pretenen instaurar com un clàssic aquesta cita.

Entrada Gratuïta

Un Festival, que a més servirà per recaptar diners per a les properes festes, ja que encara que l'entrada és lliure i gratuïta, els membres de la Comissió de Festes 2023 i de l'Associació de Moros i Cristians compartiran la gestió de les barres que es muntaran les dues nits de concerts.

Ana Sala, alcaldessa de Calp, remarca que la data del Festival no és casual, recalcant que s'aprofita un de caps de setmana de més afluència de turistes i visitants al municipi, amb motiu del pont de la Mare de Déu d'Agost. L´Ajuntament destina a aquest esdeveniment musical 68.000 euros i espera una resposta massiva de la població.

També et pot interessar...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *