Societat

Més de 100 locals hostalers fomentaran el reciclatge de vidre a Xàbia

L'Ajuntament i un total de 113 establiments d'hostaleria del municipi participaran a la tercera edició del Moviment Banderes Verdes
Mini contenidors de vidre de la campanya / Ajuntament de Xàbia

El Ajuntament de Xàbia i un total de 113 establiments hostalers del municipi participaran a la tercera edició del Moviment Banderes Verdes, una iniciativa de Ecovidre que premia l'esforç de la zona l'hostaleria local i l'activisme a les poblacions costaneres per la sostenibilitat durant l'estiu

En aquesta campanya participen 39 municipis de la Comunitat Valenciana, que juntament amb el seu empresariat intentaran conscienciar i incrementar els nivells de recollida selectiva d'envasos de vidre i mobilitzar el sector hostaler per aconseguir la Bandera Verda.

El moviment, actiu fins al 31 d'agost, contempla accions per donar resposta al notable increment de la generació de residus d'envasos de vidre a zones costaneres ocasionat pel turisme estival. No en va, a l'estiu es consumeixen un terç dels envasos de vidre que es posen en circulació i un 52% es genera directament al sector hostaler, per la qual cosa la seva implicació és clau per generar una transició real cap a un model més circular i descarbonitzat.

Per tal de facilitar a tots els hostalers la seva tasca, Ecovidrio reforçarà la contenerització i lliurarà mitjans de manera gratuïta per al transport dels residus. També se sortejaran dos mini iglús entre la ciutadania per incentivar el reciclatge a nivell domèstic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *